Villa Barrio

Prezentare

Apartinand in trecut familiei Catargiu, una dintre faimoasele familii aristocrate ale Bucurestiului, aceasta magnifica Vila in stil Art-Nouveau (arta-noua) a fost construita la inceputul secolului al 19-lea si a fost decorata de faimosi pictori italieni.

Arhitectura in stil aristocratic cu arcade, stuc, camere mari si terasa detine semnatura marilor vremuri trecute si a atmosferei nobile din Micul Paris, asa cum Bucurestiul era o data denumit. Astazi Villa Barrio a fost renovata si transformata intr-un primitor hotel, dispunand de 8 camere mari: 1 camera Standard, 3 camere Deluxe, 4 camere Junior Suite.

Camera Standard (2 persoane maxim- 25 mp) este dotata cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus, uscator de par,mini frigider, aer conditionat, telefon, Wi Fi si televiziune prin cablu, cu vedere stradala si spre terasa.

Camerele Deluxe (max.2 pers – 25mp) sunt dotate cu pat matrimonial, baie cu cabina de dus, uscator de par, mini frigider, aer conditionat, telefon, Wi Fi si televiziune prin cablu.

Camerele Junior Suite (max.2 pers- 45mp) sunt impartite in doua spatii de relaxare, livingul dotat cu canapele extensibile si fotolii, si etajul unde se afla un pat matrimonial. La fel ca celelalte camere au dotarile standard de baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, mini frigider, aer conditionat, telefon, Wi Fi si televiziune prin cablu.