Concept Events by Barrio

Atmosfera la Barrio

Live & Wine

📅 In fiecare joi, de la ora 19:00

🔖 Intrare libera
☎️ Rezervari: 0733.222.777
📍 Strada Biserica Amzei, nr. 30

În fiecare joi vă invităm într-un cadru sonor fabulos, cu muzică live și vinuri bune la un preț special de 95 lei! Pasionații de muzică live vor avea parte de un repertoriu, care îi va purta pe culoarul dragostei și nostalgiei și de acele câteva elemente care ne fac să simțim că trăim cu adevărat: o cină delicioasă alături de prieteni, un vin bun (sau mai multe?) și un cadru feeric în grădină.

Follow your GINtuition!

📅 In curand

🔖 Intrare libera
☎️ Rezervari: 0733.222.777
📍 Strada Biserica Amzei, nr. 30

Când se reunește gașca e clar că veți comanda gin tonic. Dar ce ar fi să te lași surprins? Nu ne e teamă să ne aventurăm pe drumuri mai puțin bătătorite și ne place să dăm mereu câte un twist marilor clasici. Credem că și ție. De aceea ne-am gândit că marțea e ziua perfectă să te surprindem cu o serie de cocktailuri inedite pe bază de gin, care să îți facă săptamâna mai puțin…acidulată! Fiecare cocktail are prețul unic de 37 lei iar tu ai posibilitatea să alegi garnish-ul tău preferat sau să încerci recomandarea noastră.
Vă așteptăm în fiecare marți ca să vă alimentăm curiozitatea și setea de nou la Barrio! Challenge accepted? 

Oldies But Goldies

📅 In curand

🔖 Intrare libera
☎️ Rezervari: 0733.222.777
📍 Strada Biserica Amzei, nr. 30

Și pentru că muzica bună nu moare niciodată, în fiecare vineri, când se lasă seara, retrăim serile cu muzică bună….no more oldies, but we keep the #goldies cu DJ-ii @playthedjagency & good vibes!
 
Lăsați-vă purtați pe portativul timpului, în grădina Barrio, unde totul este verde, gusturile sunt senzaționale, cocktailuri spumoase iar amintirile cu prietenii sunt întotdeauna de neuitat!